Wilt u uw woning verhuren? Dat laat u natuurlijk door een professional doen!

Zonder zorgen zoals leegstand, juridische problemen of slechte huurders.

Het hele traject rondom de verhuur laat u dus het liefste aan professionals over. Die alles voor u regelen en die alle ins-and-outs van de continue veranderende verhuurmarkt kennen. Die voor úw belangen opkomen en ervoor zorgen dat uw rendement zo hoog mogelijk is. En dat alles juridisch klopt!

90 % van ons woningaanbod wordt binnen 4 weken gehuurd.

Wij onderhouden contacten met tal van internationale ondernemingen die in deze regio gevestigd zijn. Ons bestand aan aspirant huurders bestaat grotendeels uit expats en mensen van buiten de regio Maastricht die zich hier in verband met werk willen vestigen. Het betreft zowel Nederlandse als buitenlandse huurders, al dan niet met gezin.

Wij presenteren uw huurwoning(en) o.a. aan expats, universiteiten, defensie, multinationals, landelijk netwerk van aanhuurmakelaars & relocation bureau`s en andere woningzoekenden.

Uw object wordt nationaal en internationaal in de markt gezet.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het nationaal en internationaal presenteren en vermarkten van huurwoningen. 

Wij zijn voortdurend op zoek naar woonruimte in Maastricht en directe omgeving. U kunt uw woning gestoffeerd of gemeubileerd verhuren via JRM Commercieel Vastgoed. Als u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen.

Onze huurders zijn behalve buitenlandse werknemers (expats) van internationale bedrijven, ook particulieren die voor onbepaalde tijd een woning willen huren of mensen die vanwege hun werkkring naar Zuid Limburg verhuizen.

  • Appartementen gezocht in Wijck Maastricht, gemeubileerd en ongemeubileerd in alle prijsklassen.
  • Gestoffeerde woningen gezocht nabij de Internationale School Maastricht, Amby, Scharn, Heer.
  • Gemeubileerde appartementen in centrum Maastricht gezocht.
  • Appartementen met 2 slaapkamers gezocht, die bewoond kunnen worden door 2 personen die geen koppel zijn.