Haal méér uit uw vastgoed, met JRM Commercieel Vastgoed

JRM Commercieel Vastgoed is sinds 2005 gespecialiseerd in de professionele begeleiding van kopers en verkopers van vastgoed. JRM Commercieel Vastgoed wordt gevormd door Jan Verhoeven en Brigitte Dreezens, twee gedreven vastgoed professionals. Zij realiseren door hun persoonlijke aanpak in combinatie met hun kennis en kunde opmerkelijke resultaten.

De werkwijze van JRM Commercieel vastgoed staat garant voor persoonlijke begeleiding door één van de partners. Zij zijn er van overtuigd dat elke opdracht uniek is en dat uw doelen alleen gehaald kunnen worden door u volledige aandacht te geven. Zij bieden u daarom een intensieve begeleiding gedurende het hele traject. 

JRM Commercieel Vastgoed vertaalt op basis van een realistische waardebepaling van het onroerend goed, de gerealiseerde- en de potentiële omzetten in concrete toekomstcijfers. Hierdoor weet u van te voren of uw (financiële) doelen haalbaar zijn. Hiernaast besteed JRM Commercieel Vastgoed natuurlijk ook aandacht aan de niet-materiële onderdelen van uw vastgoed transactie.

Wilt u ook meer uit uw vastgoed halen, neem dan vandaag nog contact op met JRM Commercieel Vastgoed!

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden voor professionele opdrachtgevers