Kesselskade/ Hoenderstraat Maastricht

Kesselskade Hoenderstraat Zakelijk Verkocht
Kesselskade Hoenderstraat Zakelijk Verkocht

VERKOCHT
Op een bijzondere plek aan de Maas, in het centrum van Maastricht te koop nog slechts 4 van de 7 tal appartementen prachtige woningen in oude glorie teruggebracht. Alle woningen/appartementen met uitzicht op de Maas en op loopafstand van alle centrumvoorzieningen van deze bourgondische stad. De woningen/appartementen in deze monumentale panden zijn modern afgewerkt, de kleinere uitermate geschikt voor eenpersoonshuishoudens, 2e woning (Pied-à-Terre) of voor een waardevaste belegging.

Algemene Koopinformatie
Het object is gelegen midden in het centrum van Maastricht aan de Maas. De appartementen zijn gerealiseerd op de verdiepingen en zijn bereikbaar met trap en lift.

In de kelder bevindt zich een gezamenlijke berging welke gebruikt kan worden voor de stalling van fietsen. De gevels zijn hersteld zodat het onderscheid van de 3 objecten weer tot uitdrukking komt. Onder de appartementen komt een commerciele / dag horecaruimte.

Appartement 1 67 m2 VERKOCHT
Appartement 2 62 m2 VERKOCHT
Appartement 3 52 m2 VERKOCHT
Appartement 4 120 m2 VERKOCHT
Appartement 5 120 m2 VERKOCHT
Appartement 6 52 m2 VERKOCHT
Appartement 7 52 m2 VERKOCHT

Mocht u interesse hebben dan sturen wij u graag een uitgebreide informatiebrochure of maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging via ons kantoor ; 043-3270857